Lekkerr eten & drinken in een gastvrije en moderne omgeving.

Direct Reserveren Plus actie

Filosofie

Met Lekkerr willen wij onze omgeving een beetje leuker en gezelliger maken. Een plek waar men elkaar ontmoet, samen geniet van een mooi glas wijn, of een avond lang met vrienden tafelen. Buiten deze mooie plek op de haven willen wij Schoonhoven ook een beetje leuker maken! Dit doen wij door verschillende activiteiten in en om de stad. Oranje Stad aan de Lek, Lekkerr in het Park, De Drijf in Bioscoop en natuurlijk ons speciaalbier festival Skûm zijn hier een aantal voorbeelden van. Ook ondersteunen wij in kennis en in financiele middelen de lokale verenigingen, stichtingen en clubs. Wij hopen dat Schoonhoven hierdoor een nog aantrekkelijkere plek wordt om te wonen, werken en te bezoeken.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers, die ontzettend hard werken om zo goed mogelijk voor onze gasten en vrienden te zorgen, het zelf ook goed hebben. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dit zorgt er ook voor dat onze medewewerkers ook in het weekend een dag vrij kunnen zijn om te genieten van familie en vrienden. Maar natuurlijk zien wij de vrienden en familie van onze medewerkers ook een beetje als onze vrienden en vinden wij het erg gezellig waneer zij langskomen in Lekkerr. Wij hebben met Lekkerr een financieel gezond bedrijf waardoor wij er ook voor kunnen zorgen dat wij onze medewewerkers goed en op tijd kunnen betalen. Wij zorgen goed voor onze leveranciers en zij dus ook voor ons! Daarnaast vinden wij het belangrijk om te blijven investeren in Lekkerr en in de omgeving om zo Schoonhoven ieder jaar een beetje leuker te maken! 

Wij zijn met Lekkerr een erkend  leerbedrijf met maar liefst vier leermeesters, wij vinden het erg leuk om de jeugd enthousiast te maken voor ons mooie vak en steken daar ook graag onze tijd en energie in.

 

 

 

Copyright Lekkerr 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring