Lekkerr eten & drinken in een gastvrije en moderne omgeving.

Direct Reserveren Plus actie

Welkom bij Lekkerr!

 

Beste Gast,

Net zoals alle overige horeca zijn wij tot tenminste 6 april gesloten. Wij verzorgen nog wel maaltijden aan huis en ook Buckets is gewoon geopend. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen. Voor gasten die een reservering hebben staan voor het Plus menu wij zullen  op een later moment met nieuwe data komen waarom deze bon als nog kan worden ingeleverd. #staysafe

 

 

Bij Lekkerr binnenstappen is een beetje thuiskomen.

Lekkerr is de plaats in Schoonhoven waar men elkaar ontmoet, waar je gezellig met vrienden een avond bijkletst of geniet van de kostbare tijd met je gezin. Dit alles in een gezellige omgeving met puur eten en een bediening die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Zomers ontspant u op het mooie drijvende terras in de Haven tussen de historische gevels van de Zilverstad. Bent u met een  groter gezelschap  dan is er de mogelijkheid om op onze vide te dineren en in alle rust te genieten. 

Veel van onze vrienden zijn ook onze gasten, en veel van onze gasten zijn inmiddels ook onze vrienden, tot snel in Lekkerr!

Lekkerr is 7 dagen per week geopend, onze deur staat altijd voor u open, wilt u zeker zijn van een tafeltje dan kunt u hier Reserveren

Maandag en donderdag vanaf 16.30 uur.

Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

  • Vanaf heden verzorgen wij ook high tea’s in Lekkerr op zaterdag en zondag. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen voor slechts € 15,50 p.p. Reserveren noodzakelijk.
  • Lekkerr verzorgt ook al uw catering en evenementen op locatie.
  • Wij accepteren ook de dinerbon van Diner Cadeau.

 

Copyright Lekkerr 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring